gemeente Steenbergen | Algemene vragen over ondernemen

Artikel Algemene vragen over ondernemen

Hier vindt u partners die u verder kunnen helpen met algemene vragen over ondernemen.

Rewin
Wat voor soort organisatie is dit? Rewin is de regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij
Wat doet deze organisatie? Rewin helpt snel, deskundig en kosteloos bij het vestigen van kantoren en bedrijven in West-Brabant. Ze helpen ook bij groei en financiering van het bedrijf. En ze hebben verschillende regionale projecten voor startende en gevestigde ondernemers uit West-Brabant.
Meer informatie https://www.rewin.nl

 

Het Werkgeversservicepunt (WSP)
Wat voor soort organisatie is dit? Het Werkgeversservicepunt (WSP) zorgt voor arbeidsmarktbemiddeling
Wat doet deze organisatie? Het WSP is een professionele speler op de markt van arbeidsmarktbemiddeling en een belangrijke leverancier voor personeel. Uw behoefte is leidend voor ons: u heeft één aanspreekpunt in uw regio voor kosteloos advies en hulp bij uw arbeidsvraagstukken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij op basis van uw vraag indien nodig contact met onze partners zoals regiogemeenten, WVS, UWV of private partijen.
Meer informatie https://wspwestbrabant.nl

 

De Brabantse OntwikkelingsMaatschappij (BOM)
Wat voor soort organisatie is dit? De Brabantse OntwikkelingsMaatschappij (BOM) bouwt samen met ondernemers aan een sterke, duurzame en toekomstbestendige Brabantse economie
Wat doet deze organisatie? Ze delen kennis, vormen netwerken en lenen geld aan vernieuwende Brabantse ondernemingen. En aan duurzame energieprojecten. Daarnaast helpen ze vernieuwende buitenlandse ondernemingen om zich in Brabant te vestigen. En andersom helpen ze Brabantse bedrijven met hun uitbreiding in het buitenland.
Meer informatie https://www.bom.nl

 

Braventure
Wat voor soort organisatie is dit? Braventure biedt snel toegang tot startkapitaal, kennis, community en faciliteiten met slechts 1 doel: uw startup versnellen en laten slagen
Wat doet deze organisatie? Braventure is hét startupprogramma van de 2 Brabantse universiteiten, 4 hogescholen en 6 ontwikkelingsmaatschappijen. Dit brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die jouw startup een kick-start geeft.
Meer informatie https://www.braventure.nl

 

StartToGrow
Wat voor soort organisatie is dit? StartToGrow is er voor ondernemers die een idee hebben of net zijn gestart
Wat doet deze organisatie? Maar ook voor ondernemers die al een succesvolle bedrijf hebben. En de ambitie hebben om te groeien. Ze luisteren, sparren, adviseren, dromen en ondernemen met je mee. Dat doen ze onafhankelijk en tegen minimale kosten. Want ze zijn niet gedreven door winst, maar door passie. Passie voor ondernemen.
Meer informatie https://www.starttogrow.nl

 

WerkgeversServicepunt West-Brabant
Wat is dit voor organisatie? WerkgeversServicepunt West-Brabant is uw aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen, arbeidsmarktinformatie, regelgeving en subsidies
Contact Telefoonnummer: 0164 277 727
E-mail: werkcentrum@bergenopzoom.nl
Vragen over garantiebanen / werken met een arbeidsbeperking: garantiebanen@bergenopzoom.nl

 

Samen in de regio
Wat voor soort organisatie is dit? Samen in de regio: Zonder samenwerken ben je nergens
Wat doet deze organisatie? Dat zegt platform 'Samen in de regio'. Het bedrijfsleven, de overheid, de non-profitsector en het verenigingsleven zien het ook steeds meer in. Zij bieden daarvoor een platform. In Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. Op dit moment gelden ze in deze regio als een serieuze partner in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.
Meer informatie https://www.sameninderegio.nl

 

Kamer van Koophandel
Wat is dit voor organisatie? U kunt terecht bij de Kamer van Koophandel voor het inschrijven van uw bedrijf
Wat doet deze organisatie? Of voor het doorgeven van veranderingen in uw bedrijfsgegevens. Daarnaast kunt u er ook terecht voor het bestellen van producten uit het handelsregister. Of voor advies over ondernemen.
Meer informatie www.kvk.nl

 

Ondernemersplein
Wat voor soort organisatie is dit? Op Ondernemersplein staat alle informatie van de overheid die u nodig heeft om te ondernemen
Wat doet deze organisatie? Van wetgeving tot belastingregels. En van subsidies tot informatie over uw sector. Hier vindt u organisaties als de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Antwoord voor bedrijven, RDW en Centraal Bureau voor de Statistiek.
Meer informatie https://ondernemersplein.kvk.nl

 

Geldfit
Wat voor soort organisatie is dit? Geldfit biedt onafhankelijke en kosteloze hulp voor ondernemers met problemen
Wat doet deze organisatie? Zoals financiële problemen. Of hulp met groei van het bedrijf
Meer informatie https://geldfit.nl/category/ondernemen/

 

Karel
Wat voor soort organisatie is dit? Karel is een samenwerkingsverband van inkoop en aanbestedingen in de regio Zuid-West Nederland
Wat doet deze organisatie? Karel is een stichting. Opgericht door en voor haar deelnemers. Die bestaan uit gemeenten en andere non-profit organisaties. Karel ondersteunt en adviseert haar deelnemers over inkoop en contractmanagement.
Meer informatie https://wijzijnkarel.nl