gemeente Steenbergen | Bedrijfshuisvesting

Artikel Bedrijfshuisvesting

U wilt uw onderneming in Steenbergen vestigen

Of u bent al in Steenbergen gevestigd. Maar u denkt aan verhuizen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw onderneming. We helpen u ook zoeken naar de juiste plek voor uw onderneming. Bijvoorbeeld via onze bedrijfscontactfunctionaris Bram van de Lande.
E-mail: B.vandelande@gemeente-steenbergen.nl. Telefoon: 06 29240510

Voor landbouwzaken kunt u contact zoeken met Laura van de Goor

E-mail L.vandegoor@gemeente-steenbergen.nl. Telefoon: 06 29236465

Steenbergen heeft 3 geschikte gebieden voor uw onderneming:

AFC Nieuw Prinsenland

Het bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland in Dinteloord is speciaal opgericht voor bedrijven uit de Agrofood en biobased-sector. Naast het beschikbaar stellen van bedrijfsgronden wordt ook een groot glastuinbouwgebied ontwikkeld. De gemeente ondersteunt deze ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.nieuwprinsenland.nl.

Bedrijventerrein

Binnen de gemeente Steenbergen zijn meerdere bedrijventerreinen. In de stad Steenbergen zijn Reinierpolder I, II en Reinierpark de grootste terreinen voor bedrijven. Dinteloord biedt plaats aan bedrijventerrein Molenkreek en AFC Nieuw Prinsenland. En bij regionale makelaarskantoren en de bekende vastgoedwebsites worden bestaande bedrijfspanden te koop en te huur aangeboden.

Winkelgebieden

Gemeente Steenbergen heeft 2 winkelgebieden. In het centrum van Steenbergen en Dinteloord. Beide winkelgebieden zijn ideale locaties om uw onderneming te beginnen.