gemeente Steenbergen | Ondernemersverenigingen

Artikel Ondernemersverenigingen

Ondernemers Platform Steenbergen (OPS)

Ondernemers Platform Steenbergen (OPS) heeft als doel om ondernemers in de gemeente Steenbergen te stimuleren. Als lid van OPS krijg je toegang tot een sterk netwerk en Je kunt inspiratie opdoen en krijgt kansen om samen te werken. OPS komt op voor de belangen van ondernemers en deelt informatie over belangrijke ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook helpt OPS bij communicatie met lokale overheden. OPS organiseert bijeenkomsten en is een aanspreekpunt voor de overheid. Het platform zoekt samenwerking met andere initiatieven in de regio.

OPS richt op actuele kansen en mogelijkheden en werkt bewust naar tastbare resultaten toe.

Kijk voor meer informatie op www.opsinfo.nl. Of stuur een e-mail naar secretariaat@opsinfo.nl. Bijvoorbeeld als u lid wilt worden van OPS.

Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen (ONS Steenbergen) is een krachtige vereniging met leden uit verschillende sectoren

De samenwerking tussen retail, horeca en zakelijke dienstverlening zorgt voor de juiste dynamiek. Door een sterk netwerk en een ondernemersfonds wordt er continu gewerkt aan een toekomstbestendig en leefbaar centrum van de stad Steenbergen. Kijk voor meer informatie op www.onssteenbergen.nl. Of stuur een e-mail naar: secretariaat@onssteenbergen.nl.

De meeste horecaondernemers zijn aangesloten bij de Koninklijke Horeca Nederland

U kunt meer informatie krijgen via de secretaris van de KHN. Mail naar steenbergen@khn.nl. Of via de voorzitter Edwin Maas: e.maas@decommerce.nl. Kijk voor meer informatie op www.khn.nl.