gemeente Steenbergen | Bedrijfshuisvesting

Artikel Bedrijfshuisvesting

Overweegt u uw onderneming in gemeente Steenbergen te vestigen? Of bent u al in Steenbergen gevestigd maar denkt u aan verhuizen? Dan komen wij graag met u in contact via onze bedrijfscontactfunctionaris,  Bram van de Lande, e-mail B.vandelande@gemeente-steenbergen.nl, telefoon: 0629240510.

Voor agrarische zaken kunt u contact zoeken met Laura van de Goor, e-mail L.vandegoor@gemeente-steenbergen.nl, telefoon: 0629236465

Wij kunnen u informeren over de vestigingsmogelijkheden in gemeente Steenbergen. Als gemeente faciliteren en informeren wij ondernemers graag bij de zoektocht naar een nieuwe bedrijfslocatie.

Bedrijfsontwikkelgronden

AFC Nieuw Prinsenland

Het bedrijventerrein AFC Nieuw Prinsenland in Dinteloord is speciaal opgericht voor bedrijven uit de Agrofood en biobased sector. Het terrein is erop gericht symbiose en synergie te realiseren. Naast het beschikbaar stellen van bedrijfsgronden wordt ook een groot glastuinbouwgebied ontwikkeld. De gemeente steunt en faciliteert deze ontwikkeling. Meer informatie over deze ontwikkeling kunt u vinden op de website www.nieuwprinsenland.nl

Bedrijventerrein

Binnen de gemeente Steenbergen zijn diverse bedrijventerreinen. In de stad Steenbergen zijn Reinierpolder I, II en Reinierpark de grootste terreinen voor bedrijven. Dinteloord biedt plaats aan bedrijventerrein Molenkreek en AFC Nieuw Prinsenland. Bij regionale makelaarskantoren en de bekende vastgoedwebsites worden bestaande bedrijfspanden te koop en te huur aangeboden.

Winkelgebieden

Gemeente Steenbergen heeft twee geclusterde winkelgebieden. In het centrum van Steenbergen en Dinteloord. Beide winkelgebieden zijn de uitgelezen locaties om uw detailhandelonderneming te beginnen.