gemeente Steenbergen | Ondernemers- en winkeliersverenigingen

Artikel Ondernemers- en winkeliersverenigingen

Ondernemers Platform Steenbergen (OPS)

Ondernemers Platform Steenbergen (OPS) is opgericht in 1999. Het hoofddoel is het stimuleren van een gezond ondernemersklimaat in de gemeente Steenbergen. Zo is het platform het aanspreekpunt bij vraagstukken en uitdagingen waar u als ondernemer tegenaan loopt, zorgen ze voor de verbinding tussen ondernemers en de gemeente en organiseren ze bijeenkomsten voor hun leden waar informatie, inspiratie en onderlinge verbinding centraal staan.

Een gezond ondernemersklimaat in de gemeente Steenbergen start met het samenbrengen van buren en collega's voor een goede onderlinge samenwerking én met het als één blok naar buiten treden bij vraagstukken en uitdagingen. OPS is het aanspreekpunt voor de lokale overheid, waarbij ze de belangen van ondernemers bewaken om het werk- en leefklimaat te beschermen en verbeteren.

Meer informatie of lid worden?
Kijk op: www.opsinfo.nl.

Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen (Ons Steenbergen)

Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen (ONS Steenbergen) is een krachtige vereniging met leden uit verschillende sectoren. De samenwerking tussen Retail, Horeca en (zakelijke) dienstverlening zorgt voor de juiste dynamiek. Door een krachtig netwerk en een ondernemersfonds wordt er continue gewerkt aan een toekomstbestendig en leefbaar centrum van de stad Steenbergen.
E-mail: communicatie@onssteenbergen.nl
Zie ook: onssteenbergen.nl/over-ons-steenbergen/

Koninklijke Horeca Nederland afdeling Steenbergen (KHN)

De meeste horecaondernemers gevestigd in de gemeente zijn aangesloten bij de KHN.
Meer informatie kunt u krijgen bij secretaris van de KHN, per e-mail: steenbergen@khn.nl of via de voorzitter, Edwin Maas, per e-mail: e.maas@decommerce.nl
Zie ook: www.khn.nl